Koselige leiligheter nær Istanbul flyplass

(Europeisk side) İstanbul / Arnavutköy / Bolluca

ID nr: IST1109

Arnavutköy er et av de mest verdsatte distriktene i Istanbul takket være de nye infrastrukturprosjektene som Istanbul Airpot og Kuzey Marmara Highway. Derfor har mange boligprosjekter blitt bygget her. Dette nye prosjektet som ligger i Arnavutköy Bolluca, ligger 10 minutter fra Istanbul lufthavn. Dette boligprosjektet består av 2 blokker og hver blokk har 8 etasjer. Det er kommersielle enheter i de to første etasjene og boenhetene er i de øvrige 6 etasjene. Leilighetene er designet som 2+1 og 3+1 duplex.

Lekeplass for barn, treningssenter, badstue, grillområde og parkeringshus er noen av servicefasilitetene til beboerne i prosjektområdet på 5.461 kvm. I tillegg til de sosiale fasilitetene, blir forbindelsen kontrollert av sikkerhet 24/7. Selv om Arnavutköy er litt langt fra sentrum, vil du enkelt kunne komme deg dit med den nye metroen.

Prosjektet er ettertraktet, spesielt av flyplassens ansatte. Derfor er det en virkelig god mulighet for investorene som er interessert i eiendomsinvesteringer. Med nær beliggenhet til flyplassen vil de være populære leiligheter i leiemarkedet.


Sosiale fasiliteter
*Treningssenter
*Innendørs og utendørs parkeringsplass for hver leilighet
*Lekeplass for barn
*Grillområde
*Svømmebasseng
*Badstue


Teknologi 
*Smart hjemsystem
*Generator
*Sentralt satellittsystem
*Dobbell heis
*Termostater og klimaanlegg
*Lyd- og varmeisolasjon


Sikkerhet t
*Jordskjelv- og brannsikkerhet etter internasjonale standarder
*24/7 sikkerhetstjeneste
*24 timers sikkerhetskameraer
*Intercom videotelefon system
*Vaktmestertjenester

Umøblert

INNFLYTTINGSKLAR


Send oss en melding