Eksklusive leiligheter rett ved havet

İstanbul / Bakırköy / Ataköy

ID nr: IST1131

88 m2

1

1 Bad

  fra 611.000 USD

106 m2

2

2 Bad

fra 809.600 USD

193 m2

3

2 Bad

fra 1.330.000 USD

237 m2

4

2 Bad

fra 1.633.000 USD

Storhetens morgen...
Historien vår begynner med å forstå forskjellen på å bo i Istanbul og å bo med Istanbul. Havet er grunnen til at Istanbul har en så storslått historie og iboende ro som gjør dette til en favorittby i verden, hvor du kan finne alt ditt hjerte begjærer... Hvor tanker og drømmer er kombinert til et luksuriøst boligprosjekt rett ved strandpromenaden i Atakoy, et av de beste og sentrale distriktene i Istanbul. SeaPearl Atakoy har hevet levestandarden i Istanbul til toppen av fortreffelighet, hvor de mest prestisjefylte personene finnes.

Et luksusliv som tilbyr den unike skjønnheten til det glitrende havet i alle toner av blått, der delfiner svømmer under stjernene ved solnedgang og soloppgang, som de mest verdifulle perlene ... i kontakt med havet, i verdens mest storslåtte by!

De storslåtte blokkene reflekterer sin lidenskap for luksus også i sin arkitektur. Havets og bølgenes ånd gjenspeiles i den ytre arkitekturen. Fantastisk utsikt og praktfulle hager gir en enestående prestisjefylt livsstil. Med fantastisk utsikt, utsøkt kvalitet på materialer og design, er prosjektet ulikt alle andre og kun for de menneskene som er vant til de beste standardene.
4 boligbygg etterligner blandingen av fargene i horisonten og starter med jordfarger i de nederste etasjene som endres til grått og flyter til blått mot de øverste etasjene. På fasaden som vender mot Ataköy, gir moderniserte Seljuki-motiver en genuin stemning til de praktfulle inngangene designet med 1. klasses materialer.
For de som søker ultimate estetiske fortreffelighet ned til de fineste detaljene, er hjemmet ditt klart for deg her.

Hver enhet gir uavbrutt og spektakulær utsikt over Marmarahavet. Mens tredekket ditt, det naturlige gresset og den brede terrassen stimulerer luktesansen, vil den unike 24-timers havutsikten stimulere synssansen din mens du soler deg på egen terrasse.

De fascinerende barokkhagene, inspirert av osmansk og fransk arkitektur, vil få deg til å føle deg som en sultan. Dette området på 33 000 m2 vil krone deg følelsesmessig med sine unike innslag av fortid og nåtid. Uten adgang til kjøretøy tilbyr hagene direkte tilgang til kystbandet på 1,2 km. Med sitt rike naturlige mangfold, som ligner på Europas botaniske hager, luftlagunen og den tidløse perleøya, viser dette eksklusive komplekset den samme skjønnheten som er verdig et palass.

Etter målinger på tre separate punkter innen komplekset, ble den gjennomsnittlige konsentrasjonen av PM2.5 funnet å være 10,33 μg/m3, noe som ga en "god" vurdering.

Støynivå målinger er rapportert å være under grensen på 59,2 dBA
Faktorer som påvirker livskvaliteten, som depresjon, sinne og søvnforstyrrelse
relaterte problemer, kan utvikles på grunn av støyforurensning. Du holder deg langt fra byens støy, takket være arkitektonisk design som lar alle enheter og rom vende mot havet

Det et utmerket miljø fullt av aktiviteter for alle aldre. Bortsett fra idrettshallene som ligger i hver bygning, samles underholdning, sport, lekeplasser, tennisbaner og basketballbaner. Hvis du trenger mer spesialiserte aktiviteter, kan du dra nytte av fasilitetene som ligger i et av de mest luksuriøse hotellkjedene i verden. Bruk det komplette treningssenteret, innendørs og utendørs bassengene sammen med de mange yoga- og pilatesstudioene. Dette anlegget vil overgå alle dine forventninger ved å gi deg en privilegert opplevelse av livet langs strandpromenaden, med aktiviteter som sykling, turgåing og jogging langs sjøen vår, eller til og med kanopadling, surfing og svømming i havet.


Send oss en melding