Ekslusivt prosjekt ved havet

(Europeisk side) İstanbul / Zeytinburnu

ID nr: IST1134

175 m2

2

2 Bad

  fra 1.150.000 USD

315 m2

5

3 Bad

fra 2.500.000 USD

Et av de mest eksklusive prosjektene i Istanbul med en beliggenhet rett ved havet og kort avstand til Istanbul's historiske sentrum.
Prosjektet som ble implementert på en tomt på 63 500 kvadratmeter i Zeytinburnu består av 848 hus fordelt på 7 blokker. 1-, 2-, 3-, 4- og 5-soveroms leiligheter har boligarealer fra 75 til 400 kvadratmeter. Bolig, kontor, kjøpesenter og leilighetshotell er også inkludert i prosjektet. Prosjektet, som ligger en kilometer unna İDO Bakırköy Terminal (seabus terminal) og Ataköy Marina og 5 kilometer til E-5 motorveien.

Blokker med glassvegger, grønne parker, treningssentre, utendørs svømmebassenger og sosiale områder som SPA, gir nytelse til livet ditt. Den ekstraordinære arkitekturen er ikke bare vakker, men også veldig funksjonell. Leilighetene i prosjektet tilbyr havutsikt fra ulike vinkler i hvert rom. Green Lovers vil elske dette prosjektet. Spesialdesignede landskapområder gir muligheten til å nyte det grønne. Hvis du ønsker mer og sier "Jeg vil ha en privat hage", er våre duplex-leiligheter med hage noe for deg.
Hver leilighet er utstyrt med mange teknologier. Takket være KNX Automation Control System vil nesten alt i huset være under din kontroll selv om du er borte fra hjemmet.

Dette prosjektet, som er designet med et blandet konsept for å møte alle behov, kom til liv med inspirasjon fra havet som en ekstraordinær arkitektur sammenvevd med byen og havet. 80 prosent av leilighetene i prosjektet, som har mange arkitekters signatur, er utformet som en stor balkong. Med sin uavbrutt havutsikt har Yedi Mavi-prosjektet mange fasiliteter som treningsstudio, SPA, innendørs og utendørs svømmebasseng, store grønne landskapområder, lekeplasser, smarthussystemer, teknisk service, sikkerhet, gulvvarme, timebasert privat sjåførservice, veterinær.

Flyplass transfer service
Elbil ladestasjon
Privat sjåfør service på timebasis
Privat budservice
Ambulanse
Pleie av kjæledyr og veterinær
Sportområde
24/7 sikkehet

Umøblert

INFLYTTINGSKLAR


Send oss en melding