Flotte og rimelige leiligheter i Beylikdüzü - Istanbul

(Europeisk side) İstanbul / Beylikdüzü / Gürpınar

ID nr: IST1129

105 m2

2

2 Bad

  fra 111.500 USD

135 m2

3

2 Bad

fra 200.000 USD

238 m2

4

3 Bad

fra 286.800 USD

Prosjektet består av tre bygninger med 6 etasjer og ligger i Beylikdüzü / Beykent-distriktet som er blant utviklingsområdene i Istanbul, hvis eiendomsverdi øker dag for dag. Med kun 10 minutter fra E5-motorveien og Metrobus, og 10 minutter fra kysten av Gurpinar, hvor du også finner den største offentlige parken i Beylikdüzü (Beylikdüzü Yaşam Vadisi), har dette prosjektet en attraktiv beliggenhet. Det er omgitt av alle tjenester du skulle ha behov for, slik som skoler, private og offentlige sykehus, en busstasjon og kommersielle sentre.


Leilighetene varmes opp med naturgass og er store og romslige med to bad. 2-soveroms typer luksusleiligheter med balkong har et bruttoareal på 105 kvadratmeter. Det finnes også 3-, 4- og 5-soveroms leiligheter. Det er totalt 72 boliger.

Prosjektet som har en spesialdesignet hage inkluderer en lekeplass og en paviljong og prydbassenger som gir et vakkert syn til stedet. Perfekt beliggenhet med gangavstand til steder som kjøpesentere, messeområder og universitet.

Sosiale fasiliteter:
Landskapsområder
Parkeringsplass
Balkonger
Paviljong
Prydhage
Badstue
Prydbasseng
Barneparken
Lobbyen
Fitness

Leilighetene er utstyrt med:
Innebygde hvitevarer på kjøkkenet
Spotlights
Vinduer med doble glass
Hydrofor
Varme- og lydisolering
Satellittsystem
Generator
Vanntank

Umøblert

INNFLYTTINGSKLAR


Send oss en melding