Hotellkompleks med leiligheter

(Europeisk side) İstanbul / Bahçelievler / Yenibosna

ID nr: IST1111

71 m2

Studio

1 Bad

147.000 USD

87 m2

1

1 Bad

fra 157.000 USD

106 m2

2

1 Bad

fra 189.000 USD

207 m2

3

1 Bad

fra 373.000 USD

Dette er et "toppmoderne" eiendomsprosjekt med sofistikerte og stilige boliger som grenser til to av verdens ledende hotellkjeder, Pullman og Mercure, samt et av byens største kongress- og forestillingssentre som inneholder utstillingshaller og fasiliteter.

Enhetene er ikke bare leiligheter, men boliger med eksklusive hotellservice bl.a. portnertjeneste, rengjøring eller romservice.

En sofistikert og stilig livsstil, perfekt for globale borgere som ønsker å etablere røtter på en veldesignet, veldrevet eiendom i Istanbul, en av de vakreste byene i verden, hvor historisk og kulturell rikdom vises mellom palasser, minareter, kupler , museer og moderne liv.

Hvert hjørne er designet for å dekke dine behov for å nyte friheten til å leve i et avslappet, uanstrengt og eksklusivt miljø.
Det detaljerte moderne designet og sofistikerte infrastrukturen er valgt for å betjene deg i ditt personlige hjemmemiljø.

Boliger tilbyr privatliv og er tilpasset den enkelte. Et enestående hjem med fordeler av eksklusiv tilgang til alle tjenester, privilegier og fasiliteter på et unikt eksklusivt urbane feriested i verdensklasse.

Her vil familien nyte den fargerike barnevennlige atmosfæren.

Etter en lang dag i Istanbul fortjener du å bli bortskjemt i det 2750 kvm store spa- og velværesenteret med tradisjonelle separate tyrkiske hamamer for damer og herrer sammen med badstuer og dampbad.

Treningssenteret er mer enn et flott sted å trene. Det handler om å forandre liv, ta større kontroll over helsen din. Her vil du bli hjulpet til å nå dine mål og forbedre din generelle helse.

Eksklusive tjenester alt for din komfort
Ingen stress i siste øyeblikk for å ta flyet, ta shuttlebussen, og du er på stanbul internasjonale flyplass på få minutter.


Intercom System
Klimaanlegg
Vaskerom
Sentralvarmeanlegg
Spotlys

Generator
Nødutgang
Egnet for funksjonshemmede
Dobbelt heis
Wifi
Smart Home System
Overvåkningskamera
Digitalt satellittsystem
24/7 Sikkerhet
Parkering

Umøblert

INNFLYTTINGSKLAR


Send oss en melding