VISNING


 Ønsker man å reise til Istanbul og se aktuelle eiendommene må man planlegge en visningsreise. En visningreise inneholder hovedsakelig 3 faser. Flytur, opphold og selve visningsrunden av eiendommene.

Det er 2 flyplasser i Istanbul, en på Europa siden som heter Istanbul Airport og en på Asia siden som heter Sabiha Gokcen Airport. Avhengig av hvor man vil bo, hvilke priser flyreisene har og hvor man ønsker å kjøpe eiendom kan man velge hvilken flyplass det er hensiktsmessig å reise til. Turkish Airlines (www.thy.com) flyr direkte fra Oslo til Istanbul airport mens Pegasus Airlines (www.flypgs.com) flyr direkte til Sabiha Gokcen Airport.

Det finnes både hoteller og AirBNB leiligheter i Istanbul tilgjengelig på internet. Ønsker man likevel hjelp med å boke disse står vi til tjeneste for å hjelpe dere med det.

Når det gjelder visningsrunden kan vi, etter enighet med dere, avtale med megleren i Istanbul slik at dere blir hentet på oppholdsstedet deres og dermed begynner visningsrunden. Megleren kommer med en behagelig minivan, henter dere på avtalte dato og tidspunkt og viser dere eiendommene dere ønsker å se. Dere kan da stille alle spørsmålene rundt selve eiendommen eller annet som dere lurer på. Dere blir kjørt tilbake til deres oppholdssted etter avsluttet visningsrunde. Visningsrunden koster ikke noe og er helt uten forpliktelser.